Ranko Milić-Toljušić majstor karatea

milic toljusic2Proteklog vikenda u Sarajevu je u organizaciji povjerenstva za zvanja karate saveza BiH, održano polaganje ispita za majstorska zvanja (crni pojas 1. dan i crni pojas 2. dan) kojemu je pristupilo 35 kandidata za 1. dan i 2 kandidata za 2. dan. Među kandidatima se našao i 17-ogodišnji Vitežanin Ranko Milić-Toljušić, koji je uspješno položio ispit i time stekao zvanje majstora karatea 1. dan, što je za njega, kao mladog natjecatelja juniora, a i za sam klub, svakako veliki uspjeh.

Važno je napomenuti da je ovo, u zadnjih godinu dana, osmo majstorsko zvanje koje su uspješno položili mladi natjecatelji Karate kluba “Vitez”,a sve je počelo u prosincu prošle godine kada su to zvanje stekli Vesna Gugić, Ana Križanović, Drago Grgić i Mladen Bošatlija, a nastavili Mirna Drmić, Martina Kolak i Ivan Džepina u lipnju ove godine, da bi sve uspješno završilo proteklog vikenda i Sarajevu, čime je ujedno uspješno završena i ovogodišnja natjecateljska sezona za viteške karataše.

Ispit za majstorska zvanja provelo je povjerenstvo u sastavu Marko Vujević 5. dan – Predsjednik povjerenstva, te članovi Merita Tirić – Čampara, 5. dan i Admir Muminović, 4. dan.

Čestitamo Ranku!