Raiffeisen bank dd BiH organizirala susret s gospodarstvenicima SBŽ

Jučer je u Vitezu održan susret susret gospodarstvenika, predstavnika srednjih i velikih poduzeća s područja Središnje Bosne i rukovodstva Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina. Domaćin susreta, koji je održan je u Franšiznom centru BiH, u Vitezu, bio je Michael Mueller, direktor Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina.

„Na današnji susret pozvali smo naše klijente iz Središnje Bosne, od kojih najveći broj predstavlja srednja i velika poduzeća. Svi naši skupovi za cilj imaju, uz nezaobilazno druženje i dodatno povezivanje, klijentima proširiti vidike, uz određene prezentacije. U Vitezu smo razgovarali o makroekonomiji u Europi i utjecaj zbivanja u Europi na Bosnu i Hercegovinu, odnosno očekivanja u 2013. godini”, rekao je za FENU Michael Mueller, direktor Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina.

Na susretu u Vitezu prezentirane su usluge Raiffeisen bank dd Bosne i Hercegovine, Cash management, Trade Finance, elektronske usluge, odnosno internet bankarstvo Nakon radnog dijela susreta upriličen je i zajednički ručak, gdje su u opuštrenoj atmosferi nastavljeni razgovori o ekonomskom stanju i perspektivama.

Inače, Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina proglašena je najboljom bankom u BiH u 2012. godini. Ovu nagradu deveti put dodijelio joj je renomirani poslovni magazin „Global Finance”.