Ragbijaši Viteza nastavljaju s odličnim rezultatima

Ragbijaši Viteza uzrasta U-15 uspješno su nastavili prvenstvo BiH, trećim prvenstvenim turnirom kojemu je domaćin bio Čelik.

Kako se i očekivalo pobijeđeni su redom Čelik, rezultatom 15:5, Sarajevo, rezultatom 15:0 i Rudar 15:5. Jedni, “očekivani poraz” bio je od Tomislava, ekipe koja ove godine juriša na prvo mjesto u ovome uzrastu.

“Da Vitez ima sjajne ragbijaše pokazali smo u zadnjim utakmicama proljetnoga dijela prvenstva kada su pobijeđeni svi protivnici. Ostaje žaljenje zbog propuštanja prvog prvenstvenoga turnira koji se igrao proljetos u Sarajevu i gubitka bodova, a sve zbog nedostatka financijskih sredstava. O tome smo se već izjasnili kada smo prošle godine javno iznijeli naš stav o pogrešnim ljudima koji “sjede” u sportskom savezu općine Vitez i najave istupanja iz istoga. Taj stav je i dalje nepromijenjen, a ima potporu i u drugim klubovima općine. Do konca godine očekuje nas nastavak prvenstva u kadetskim kategorijama do 13 i 15 godina, kao i kup za seniore. Koncem rujna reprezentativci putuju na reprezentativni kamp u Josipdol kod Zagreba”, stoji u priopćenju Ragbi kluba Vitez.