Ragbijaši Viteza izgubili u Novom Gradu

Protekloga vikenda je odigrano 1.kolo BH Ragbi super lige. Ragbijaši Viteza su gostovali u Novom Gradu kod domaćina Ragbi kluba Novi gromovi.

U  veoma neizvjesnoj utakmici u kojoj se rezultat lomio u korist domaće i gostujuće momčadi, na kraju je ipak slavila domaća momčad Novi Gromovi rezultatom 14:10.

Ekipa Viteza koja je u ovome takmičenju sastavljena isključivo od domaćih igrača, većinom juniora s par iskusnih seniora je odlično odigrala prvu povijesnu utakmicu Ragbi lige koja se igra u okviru Ragbi Liga Saveza Bosne i Hercegovine, te na kraju zamalo i da slavi jer su Vitežani imali zadnji kvalitetan napad prije sudačkog zvižduka koji na žalost nisu poentirali. Potencijal i masovnost momčadi Viteza daje za pravo optimizmu pred prestojeće susrete, tako da bi ekipa Viteza na kraju natjecanja mogla imati dobar plasman.

U drugom kolu Vitežani dočekuju Bijele Zečeve iz Banja Luke, ekipu koja je u protekloj godini igrala 1. ligu Srbije, a s kojom su igrali i finale Kupa BiH u 2014. godini, dok Novi Gromovi gostuju kod Ratnika iz Drvara.