Ragbijaši Partizana uvjerljivi u Vitezu

Protekloga vikenda ragbijaši su igrali redovito kolo Regionalne Balkan super lige, RBSLC. U skupini Zapad, Vitežani su na stadionu Jardol, pred zavidnim brojem gledatelja, ugostili Ragbi liga klub Partizan iz Beograda.

Gosti su, očekivano, slavili rezultatom 10:66, a već na samom početku utakmice Partizan je nametnuo svoju igru na koju domaćin nije imao odgovor. Pred kraj prvoga poluvremena Vitežani su uspostavili ravnotežu postigli dva zgoditka, te pokazali zavidno znanje i angažman.

U drugom poluvremenu Partizan ponovno dominantan, priveo je utakmicu do kraja rutinski i zasluženo slavio rezultatom 66:10. Ekipa

Partizana je jedan od glavnih favorita za ukupnog pobjednika Regionalne lige, ekipa u kojoj igra velik broj reprezentativaca sa zavidnim natjecateljskim iskustvom. Vitežanima je ovo prvo  kvalitetno natjecanje, s ciljem stjecanja iskustva igranjem što većeg broja utakmica, ali svakako će se kroz grupnu fazu tražiti šansa da se iznenadi jedan od protivnika kako bi se izborila završnica.

U grupi Istok Crvena Zvezda je uvjerljivo pobijedila Dorćol rezultatom 46:0, što za mnoge poznavatelje ragbi lige predstavlja veliko iznenađenje.
Novi Beograd i Budimpešta iz grupe Zapad, kao i prvaci Bugarske i Turske iz grupe Istok svoje utakmice igraju nakon Uskrsnih blagdana.
Vitežani naredno kolo igraju kao domaćini protiv Novog Beograda 30. travnja 2017. godine. Očekuje se dobra i čvrsta utakmica ekipa koje će se boriti za drugo mjesto u skupini Zapad.
Prethodni članakJavni interes za izgradnju brze ceste Lašva – Nević Polje
Sljedeći članakDžeba: Ustroj Travnika i Mostara mora biti isti