Radosna vijest za sve Vitežane: Marko Jevtić izašao iz bolnice i vratio se u Vitez

Prije devet dana, u subotu 4. ožujka, na utakmici Vitez – Čelik, u 15. minuti igre, na očigled više od 3 tisuće gledatelja, teško je ozlijeđen srednji branič Viteza, Marko Jevtić.

Kolima hitne pomoći prebačen je u Hrvatsku bolnicu „Dr. fra Mato Nikolić“ u Novoj Biloj, vrlo brzo u Kantonalnu bolnicu u Zenicu, gdje je, nakon pretraga i snimaka, u prvim satima nedjelje operiran, odstranjen mu je lijevi bubreg. Danas je, devet dana kasnije, izišao iz bolnice, zdrav rekli bismo, koliko je to moguće biti u takvoj situaciji, psihički potpuno stabilan, što je vijest koju su Vitežani i mnogi drugi, s nestrpljenjem čekali.

Jevtić je, kako je ranije dogovoreno gost viteške obitelji Livančić, oca i majke kapetana NK Vitez, Tonija Livančića, gdje će i ostati dok mu se zdravstveno stanje  potpuno ne stabilizira. Treba li uopće reći da je obitelj Livančić bez ikakve naknade ugostila Marka, a tako je bilo i s njegovim roditeljima, sestrom i prijateljima koji su iz Loznice u više navrata dolazili u posjetu svom sinu, bratu i prijatelju.

Marka su danas s radošću dočekali i članovi radne zajednice, ali i korisnici doma za stare i nemoćne “Eden”, koji je također u vlasništvu obitelji Livančić. Marko se kratko zadržao na ručku s predstavnicima NK “VItez” i obitelji Livančić, nakon čega se smjestio u apartman, gdje će tijekom narednih dana odmarati i nastojati oporaviti se čim više.

A Marko tih, samozatajan, kakav je i inače, posebno se zahvaljuje  Livančićima, svom prijatelju Svjetlanu Markoviću, koji je bdio nad Markom, bio na usluzi rodbini iz Loznice, iz bolnice u Zenici i dovezao svog prijatelja u Vitez, Vitežanima, suigračima, članovima uprave i stručnog stožera, ali i navijačima koji su mu se javljali i pružali mu potporu sve vrijeme. Zahvaljuje se liječnicima bolnica u Novoj Biloj i Zenici, i brojnim kolegama nogometašima i nogometnim djelatnicima iz Zenice, Travnika, Kaknja Sarajeva, Banja Luke…, iz drugih krajeva BiH ali i šireg područja, koji su mu dolazili u posjet, javljali mu se, nudili pa i činili pomoći i razne usluge koje je Marko u tim za njega teškim i tragičnim  trenucima trebao.

„Dobro se osjećam, danas su izvađeni i preostali konci iz rane, te sam otpušten na kućno liječenje. Za sada niti imam niti želim imati bilo kakve planove, želim ozdraviti, u potpunosti se vratiti u životnu normalu, a onda…, vidjet ćemo“, kazao je za portal Vitez.info Marko Jevtić.

Prethodni članakVrijedna donacija za KK Busovača
Sljedeći članakImate ideju? SPARK traži nove startupe