Radio Vitez uputio obavijest političkim subjektima za Opće izbore

Opći izbori u BiH održat će se 12. listopada a Radio Vitez će i ove godine realizirati Izborni program, koji, uz ostalo, uključuje emisije Predstavljanja političkih subjekata i Sučeljavanja političkih subjekata.

Ovim putem iz Radio Viteza pozivaju sve zainteresirane političke subjekte iz zone servisa Radio Viteza da se prijave za sudjelovanje u Izbornom programu, kako bi na kvalitetan način mogli pristupiti planiranju programa.

Napominje se kako će samo subjekti, prijavljeni pismenim putem, biti uvršteni u raspored emisija Predstavljanja i Sučeljavanja. Krajnji rok za prijavu je srijeda, 10. rujna 2014. godine. Potvrdu sudjelovanja možete slati elektronskim putem na adresu radio.vitez@tel.net.ba ili faxom na broj 030/717-077.

Redoslijed nastupa političkih subjekata odredit će se javnim ždrijebom, koje će biti izvršeno u prostorijama Radio Viteza u četvrtak, 11. rujna, u 12 sati, uz mogućnost nazočnosti predstavnika svih zainteresiranih političkih subjekata.

Sve informacije o neposrednom obraćanju, kao i plaćenom političkom oglašavanju mogu se dobiti u Redakciji Radio Viteza, S. S. Kranjčevića bb ili telefonom na brojeve 030/717-077 i 717-078 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.