Radeljić: U redovima Viteza vlada jako dobra atmosfera

Momčad NK Viteza nalazi se u Čitluku, gdje odrađuju drugi dio priprema. Radi se punom parom, a trener Karačić, zajedno sa svojim pomoćnicima, pokušava iskristalizirati startnu postavu.

Jedan od novih igrača, koji se ozbiljno nameće za udarnu postavu je, svakako, Anto Radeljić. Radeljić, koji igra na poziciji stopera, već je nosio dres Viteza. Ono što je zanimljivo jeste da je isto tako već trenirao pod palicom trenera Karačića, s kojim ima jako dobru suradnju.

“Ovo je treći klub u kojem me trenira šef Karačić i sigurno da sam se već navikao na njegov način rada. Nema neke velike razlike u treninzima ovdje i u Šibeniku i Zrinjskom gdje me je još trenirao jer se i tamo i ovdje radi punom snagom“, rekao je Radeljić.

Pričao je i o svom viđenju priprema:

“Pripreme teku veoma dobro. Imamo dobre uvjete za rad, tereni i vrijeme nas dosta dobro služe i, srećom, zaobilaze nas povrede. Radimo po dva puta na dan plus utakmice. Zadovoljan sam, kako svojim radom, tako i radom mojih suigrača. Svi dajemo svoj maksimum i vjerujem da će nam se to na kraju i isplatiti.”

Radeljić od ranije poznaje dosta svojih suigrača s kojima je već dijelio svlačionicu, tako da nije imao problema s adaptacijom u novoj sredini.

“Tako je, većinu poznajem od ranije, tako da znam i o kakvim je igračima i ljudima riječ. Nimalo mi nije bilo teško uklopiti se među njih. Mogu reći da u redovima Viteza vlada jako dobra atmosfera i osjeti se zajedništvo. Uz to mi je i kuća blizu tako da zasigurno nemam ni na što da se požalim“, završava mladi Radeljić.

Vitez će u Čitluku boraviti još nekoliko dana nakon čega se vraća u Vitez gdje će okončati pripreme i dočekati svoj prvi meč nastavka prvenstva protiv momčadi Veleža.