Puhovski za “Avaz”: Milanović je pokazao superiornost iako su klauni kao Komšić, koji ne poznaju rad u NATO-u, tvrdili da nema šansu

Profesor i politički analitičar iz Zagreba Žarko Puhovski u razgovoru za portal “Avaza” prokometirao je jučerašnju odluku NATO-a da uvaži dio zahtjeva Hrvatske na kojima je insistirao predsjednik Zoran Milanović da se u završnom dokumentu Alijanse koji govori o BiH spomene Dejtonski sporazum.

Puhovski je kazao da je to pobjeda Milanovića u Hrvatskoj i BiH, ali da je to minorna stvar u Briselu.

Iako nije uvažen zahtjev da se uvrsti formulacija “konstitutivni narodi”, Milanović je jučer izrazio zadovoljstvo svime, rekavši da je to za Hrvatsku bio “Bigfoot potez”, koji je pripisao sebi.

O presudi Mladiću

– Međutim, on hoće igrati političku ulogu u Hrvatskoj i BiH, a ne u Briselu i, prema tome, to je njegov veliki uspjeh. O tome nema spora, pogotovo kad su ovakvi klauni kao Komšić tvrdili da on nema nikakvu šansu jer nemaju pojma o tomu kako NATO funkcionira – kazao je Puhovski za “Avaz”.

Dodaje da je Milanović u ovome pokazao svoju superiornost.

– Nažalost, iako ga je uglavnom izabrala ljevica, Milanović se sada profilira kao suverenist i nacionalist i u tom pogledu ima uspjeh – kaže Puhovski.

Prethodni članakVITEZ: U nedjelju akcija “Pješačenjem do zdravlja”
Sljedeći članakFOTO: Frizerland u sklopu praktične nastave ugostio viteške srednjoškolce