U pucnjavi ranjena jedna osoba

Jedna osoba ranjena je u pucnjavi sinoć oko 20 sati dogodila u zeničkom naselju Crkvice, kod broja 44. Prema saznanjima, ranjen je Zeničanin R. B., koji je prebačen u ŽB Zenica.
Prema dostupnim podacima, R.B. je, prema informacijama dobijenim od liječnika, ranjen u glavu, odnosno u usta, iz neposredne blizine, te se radi o ustrijeloj rani.
Iako se, prema prvim informacijama, ne radi o izravno životno ugrožavajućim ozljedama, ranjeni je podvrgnut CT snimku radi utvrđivanja mjesta gdje se metak zadržao, te kakve su moguće posljedice i hitnost operativnog zahvata.
Dvije osobe, koje su sudjelovale u napadu, navodno su pobjegle preko jednog od mostova u pravcu Babine rijeke. Policija raspolaže njihovim osnovnim opisom, bez suviše detalja.
Motiv, kao ni identitet napadača, za sada nisu poznati. Nešto iza 20,15 u Radakovu, na početku ulice Bistua Nuova, uhićena je jedna od osoba koje policija dovodi u vezu s pucnjavom, na osnovu iskaza svjedoka. Na području Crkvica, Babine rijeke i Radakova su angažirane sve raspoložive policijske jedinice i inspektori, a traga se za ostalim akterima ove pucnjave.

Prethodni članak1,8 MILIJUNA KUNA ZA PROJEKTE HRVATA U BiH: Evo tko je sve dobio potporu iz Hrvatske
Sljedeći članakDječak iz BiH igrao “Plavog kita”: Nanio sebi ozljede, sve otkrila učiteljica