Publika u Vitezu prezadovoljna predstavom “Sedam Snjeguljica i patuljak” Sinjskog pučkog kazališta

Sinjsko pučko kazalište predstavilo se publici na ovogodišnjim kazališnim danima u Vitezu predstavom „Sedam Snjeguljica i patuljak“. Mlade glumice i glumci iz Sinja na odličan su način uprizorili fenomenalan tekst Tode Nikoletića, uz izvrsnu režiju Željka Viculina.

Publika u Vitezu bila je iznimno zadovoljna izvedbom mladih Sinjana, te ih na koncu predstave pozdravila burnim i dugotrajnim pljeskom.

Vrijedi istaknuti kako su se uz one najmlađe dobro zabavila i nasmijala i zrelija publika. Da su Sinjani rado viđeni u Vitezu govori ponovno ispunjena Kazališna dvorana Vitez, a ako je suditi prema zadovoljstvu publike i sljedeći put će u velikom broju gledati predstavu Sinjskog pučkog kazališta.

U predstavi koja govori o, čak, sedam Snjeguljica i samo jednom patuljku igrali su Hilarija Bacelj, Ana Bota, Katerina Bešlić, Marta Delić, Nikolina Bulić, Antea Kanaet, Antonija Bulić, Laura Radanović, Tin Poljak, Ivan Jukić i Fran Vučković. Režiju i scenografiju potpisuju Željko Viculin i Petra Ugrin.