Prvi Streetball turnir u Novoj Biloj

Organizacijski odbor manifestacije „Dan Nove Bile 2017.“ u suradnji sa Školom košarke „Prvi koš“ Vitez organizira prvi Streetball turnir za dječake i djevojčice rođene 2002. i mlađe pod nazivom „Streetball Nova Bila 2017.“ koji će se održati u subotu, 3. lipnja s početkom u 10 sati na košarkaškom igralištu Srednje škole „Travnik“ Nova Bila.
Glavni detalji vezani za turnir:
Turnir će se igrati u subotu, 3. lipnja 2017., od 10:00 do 14:00h na vanjskom košarkaškom terenu ispred Srednje škole „Travnik“ Nova Bila.
Ekipe će biti raspoređene u skupine, te će se nakon odigranih utakmica po skupinama igrati finalna utakmica i utakmica za treće mjesto i u konkurenciji dječaka i u konkurenciji djevojčica. Sve utakmice će trajati po šest minuta. Svaka ekipa ima po jedan time-out za vrijeme utakmice.
Utakmice će se igrati sa službenom loptom „7“ za dječake i službenom loptom “6” za djevojčice. Sve ekipe moraju posjedovati dokumente za svakog igrača (putovnica/pasoš ili ovjerena kopija putovnice/pasoša), te iste dati na uvid protivničkoj ekipi, ukoliko ih zatraži na uvid.
Organizator je osigurao:
• Diplome za prve tri ekipe u obje konkurencije
• Poklon pakete za prva tri mjesta i to za svakog člana ekipe u obje konkurencije
• Osvježavajući napitak (sok/voda) i voćku za svakog sudionika turnira
• Organizatori vas i ovim putem pozivaju na košarkaški turnir „Streetball Nova Bila 2017.“ koji je uvršten u program obilježavanja „Dani Nove Bile 2017.“ Nadamo se da će te podržati našu ideju i pridružiti nam se na ovom turniru!

Prethodni članakNovi virus prijeti poslovnim korisnicima i u BiH: Ne otvarajte mailove nepoznatih pošiljaoca
Sljedeći članakSvaki četvrti zaposleni u BiH radi u javnom sektoru