Prvi međunarodni nogometni turnir Kolibri kup za djevojčice u Vitezu

Naredni vikend u organizaciji škole nogometa Kolibrići u gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu će se održati I međunarodni nogometni turnir za djevojčice U15 pod nazivom KOLIBRI KUP.

Na turniru će nastupiti 10 selekcija koje dolaze širom BiH i Hrvatske. O ovome sportskom događaju smo razgovarali sa voditeljem organizacijskog tima iz škole nogometa Kolibrići.

Naša škola nogometa  prije šest mjeseci je u svoj plan i program uključila i rad s djevojčicama starosne dobi od 8-15 godina. Na samom početku je formirana selekcija od 10-12 vrijednih i upornih djevojčica koje istinski vole i uživaju trenirajući nogomet. Pošto je naša selekcija djevojčica na samom početku i u fazi formiranja te nema nikakva natjecanja odlučili smo organizirati ovaj nogometni turnir za djevojčice.
Na I Kolibri kup smo uspjeli privući zaista respektabilna imena kada je u pitanju ženski nogomet.
Naša škola u budućnosti planira ovaj turnir za djevojčice itekako populazirati i omasoviti kako bi dostigao kvalitet i popularnost Božićnog nogometnog turnira za dječake.

Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane koji su mogućnosti da u nedjelju posjete gradsku sportsku dvoranu u Vitezu te pruže podršku svim djevojčicama u borbi za titulu pobjednika Prvog međunarodnog nogometnog turnira Kolibri kup-a.

 

Prethodni članakViteški snježni zeko postao istinska atrakcija
Sljedeći članakZa troškove automobila godišnje potrebno izdvojiti pet prosječnih ili 11 minimalnih bh. plaća