Prvi korak Kreativnog studija Exodus iz Viteza

Nekoliko dana nakon što smo objavili članak o mladom timu koji pokreće marketinšku agenciju za društvene mreže već su se pokazali prvi rezultati. Tim kreativaca je pronašao prvog službenog klijenta i idući tjedan pokreću registraciju “Kreativnog Studija Exodus”.

Naime, interes za suradnju s ekipom Kreativnog studija Exodus pokazalo je poduzeće Mistika d.o.o. iz Viteza, koje je generalni zastupnik ANNYer brenda za Bosnu i Hercegovinu.

Direktor poduzeća Mistika d.o.o. Josip Žuljević prepoznao je potencijal oglašavanja na društvenim mrežama i dao je “zeleno svjetlo” za rad timu Kreativnog studija Exodus.

Već je napravljena Facebook Fan stranica za brend ANNYer Bosna i Hercegovina, a rezultati su se pokazali nakon 3 dana rada. Za datum 9. lipnja ove godine stranica je imala napredak od 491 novog člana te su zasjeli na četvro mjesto po napretku za područje Bosne i Hercegovine. U tijeku je marketinška kampanja usko vezana za nagradnu igru “ANNYer Bosna i Hercegovina vas nagrađuje”. Informacije o nagradnoj igri možete pronaći na službenoj ANNYer Facebook Fan stranici www.facebook.com/ANNYerBiH. Odziv članova više je nego prijatno iznenadio administratore ANNYer Fan stranice, jer nisu očekivali brzi porast članova i interakciju između članova Fan stranice.

“Presretan sam što smo samo nekoliko dana nakon objave članka vezanog za naš rad i usluge pronašli prvog službenog klijenta. Već idući tjedan užurbano pokrećemo registraciju naše agencije za marketing na društvenim mrežama. Blizu smo sklapanja drugog ugovora s još jednim poduzećem iz Viteza i vodimo pregovore sa drugim kompanijama. Vrlo sam optimističan glede novih poslova. Nakon što registriramo našu agenciju, održat ćemo veliku prezentaciju o digitalnom marketingu u jednoj od konferencijskih sala Poslovnog Centra 96 u Vitezu. Ovim pristupom želimo pružiti više informacija našim potencijalnim klijentim čime se to mi zapravo bavimo i koju će korist ova poduzeća imati od suradnje s nama”, za portal vitez.info izjavio je Darijo Bošnjak, C.E.O. i osnivač Kreativnog studija Exodus.