Prve Olimpivske igre u Vitezu, pivski festival u obliku Olimpijade

Prve Olimpivske Igre Vitez ovoga ljeta su nova atrakcija, koja će pivopijama, ljubiteljima zabave i odličnog provoda biti nezaobilazna destinacija u viteškom naselju Krčevine.

Ideja organizatora je da pivski festival u obliku Olimpijade bude u nedjelju, 14.7.2024. na sportskom stadionu u Krčevinama u Vitezu s početkom u 14:00 kada sve goste očekuje roštilj,
DJ, pivo, igre i već dobro prepoznatljivi Exponent band.

Prva je godina Olimpivskih igara prema riječima organizatora, imaju želju proširiti zabavni sadržaj Viteza i okolice, imaju želju okupiti veliki broj gostiju, koji će se zabavljati do ranih jutarnjih sati i učiniti svoje ljeto posebnim, promovirati turizam, jer očekuju veliki broj gostiju i iz susjednih općina i uz sve to zbog samog naziva Olimpivske igre, planirane su igre, gdje će se natjecati ekipe od tri igrača u šest pivskih disciplina.

Ono što dodatno, ali i posebno naglašavaju, organizacija za ovaj prvi pivski festival u Vitezu je već uveliko započela, iza nje stoje vlasnici ugostiteljskih objekata House i Godfather, pozivaju sve da šire informacije o ovom neobičnom događaju, jer će pokušati u godinama koje slijede stvarati događaj vrijedan spomena i to čak na regionalnoj razini, ali svakako, prva godina je “probna”. Mogućnost prijave na Olimpijadu (+38766335462) je već otvorena i trajat će do 10.07.2024. i to za cijelu ekipu, a kotizacija iznosi 30 KM. Za sve druge, koji se neće natjecati, nego će samo biti dio festivala, ulaz je simboličan i iznosi “odlično raspoloženje”.

Sve detalje Olimpivskih igara u Vitezu, posebno one o načinu natjecanja i planiranim disciplinama, kao i dodatne informacije za javnost možete pratiti na Instagram profilu olimpivske_igre_vitez.