PRVACI ZA MIU: Prihod od ulaznica s utakmice Vitez – Bratstvo bit će uručen obitelji Stojak

Nogometni klub “Vitez” posljednju ovosezonsku utakmicu Prve nogometne lige F BiH igra u okviru 30. prvenstvenog kola protiv momčadi Bratstva iz Gračanice.

Nogometaši Viteza ovom će utakmicom zaključiti najuspješniju sezonu u povijesti kluba, sezonu u kojoj su ostvarili povijesni uspjeh, plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ovo će biti prilika da se proslavi ovaj veliki uspjeh, a nakon susreta bit će upriličena i dodjela odličja, kao i pehara Vitežanima, kao prvacima Prve nogometne lige F BiH. Na stadionu, ali i tribinama se sprema fešta, a očekuje se velik broj gledatelja koji će dolaskom na utakmicu čestitati prvacima. Nakon uručenja odličja i pehara fešta će se nastaviti na Gradskom trgu u Vitezu.

Uprava NK “Vitez” odlučila je podržati akciju pomoći za malenu Miu Stojak, te će pod motom “Prvaci za Miu” pokloniti sav prihod od prodanih ulaznica s utakmice Viteza i Bratstva obitelji osmogodišnje djevojčice, Mie Stojak, iz Bile kod Viteza, koja je teško bolesna.

Malena Mia Stojak iz Viteza treba našu pomoć!

Utakmica Viteza i Bratstva igra se u subotu, na Gradskom stadionu u Vitezu, s početkom u 18,00 sati. Cijena ulaznice je 3 KM.

Vidimo se na tribinama…:)