Protiv Slavije bez četvorice standardnih prvotimaca

Pripreme-za-trening“Slavija je iskusni premijerligaš, imaju dobru momčad sastavljenu od prekaljenih igrača i mi smo potpuno svjesni kakvoj momčadi idemo u goste. Međutim, mi i ovaj put putujemo s ciljem boriti se i neporaženi vratiti se kući. Znamo da će to biti vrlo teško, znamo da cijela momčad mora dati maksimum, postići bar jedan gol, kako bih došli do željenog cilja”, poručio je trener Viteza, Valentin Plavčić.

Vitežani i dalje muku muče sa sastavljanjem momčadi jer su još uvijek izvan stroja standardni prvotimci Jurčević i Badrov, ozljedu je obnovio Dedić, zbog viroze upitan je nastup kapetana Pranjkovića, a ohrabrujuća je vijest da je ozljedu sanirao brzonogi Vidović.

U pet prvenstvenih susreta, iako su igrali protiv Borca, Željezničara, Zrinjskog…, Vitez je primio samo šest golova, a za to najveće zasluge pripadaju dvojici centralnih obrambenih igrača, Imamoviću i Brekalu.

“Dobro se se razumijemo u igri, dopunjavamo se, s Brekalom smo dobili sigurnost i izvrstan skok, a mogu reći da Vitez igra bolje nego što to rezultati pokazuju. Radimo vrijedno, profesionalno, cilj nam je ostati u ligi, a za to trebaju bodovi. Nadam se i očekujem da ćemo se s ovoga gostovanja kući vratiti neporaženi”, pred gostovanje u Istočnom Sarajevu kaže pouzdani Armin Imamović.

Vitez će protiv Slavije nastupiti u slijedećem sastavu: Perković – D. Šantić, Brekalo, Imamović, Alić – Jurić, Šišić, Kapetan, Vidovć – Smriko, Dilaver.

U konkurenciji za nastup su i: Živković, Hasanović, Kožulj, Mišić, J. Šantić, Livančić, Pranjković, Livaja i Grbavac.

Zvonimir Čilić