Proteklog vikenda završen je VIII Međunarodni Božićni nogometni turnir “Vitez 2018”

Proteklog vikenda u organizaciji škole nogometa Kolibrići završen je VIII Međunarodni Božićni nogometni turnir “Vitez 2018”

Iako su vremenske neprilike koje su zahvatile BiH nastavak turnira dovele u pitanje organizacijski tim je uz mnogo truda uspio osigurati da se turnir ipak održi te privede kraju.

 Organizator je zbog vremenskih neprilika imao ogromnih problema iz razloga što nije imao točnu informaciju tko će od prijavljenih ekipa krenuti te doputovati u Vitez.

 Usprkos velikim problemima u prometu i sigurnosti djece 26 ekipa je za vikend ipak uspjelo doputovati u Vitez te se boriti za titulu pobjednika ovoga turnira.

 Iako u prepolovljenom rosteru ove dvije natjecateljske selekcije kvalitet je bio itekako zavidan. Najviše uspjeha i ovaj put su imali mališani škole fudbala Bambinosi iz Sarajeva koji su osvojili titule pobjednika u obe kategoterije te tako napravili nesvakidašnji i neponovljivi uspjeh na VIII Međunarodnom Božićnom turniru čime su postali ubjedljivo najuspješnija ekipa i apsolutni pobjednik sa četiri zlata i jednim srebrom.

Ovim uspjehom mališani ove škole su osvojili i vrijednu nagradu koju je ove godine osigurao organizator ovog turnira. U natjecateljskoj selekciji 2008.godište drugo mjesto je zauzela škola nogometa Tempo sport iz Zenice dok su treći bili mališani FK Sloga iz Doboja.

U natjecateljskoj selekciji 2010.godište drugo mjesto su osvojili mališani FK Sloga iz Doboja dok su treći bili mališani škole nogometa Kolibrići NK Rijeka iz Viteza. Na kraju turnira organizator se zahvalio svim sudionicima, trenerima i voditeljima, sponzorima i svima onima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovog jednog od najvećih dječjih sportskih događaja u našem gradu i BiH.