Proteklog vikenda zabilježena oružana pljačka u Vitezu

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije zabilježeno je 13 kaznenih djela, među kojima i teška krađa motornog vozila marke „VW-Golf 2“, registarskih oznaka T20-A-571, koje je bilo parkirano u ulici Ivana Meštrovića u Novom Travniku, kao i razbojništvo u Super marketu “Buba Comerc”, počinjeno u petak, 31. listopada, u mjestu Krčevine, kod Viteza. Ovo razbojništvo su izvršile maskirane nepoznate osobe, od kojih je jedna bila naoružana vatrenim oružjem. Izvršitelji su tom prilikom, uz prijetnju upotrebom oružja, oteli 3 kase s neutvrđenim iznosom novca od dnevnog pazara.

U subotu, 1. studenog 2014. godine oko 22,00 sata u PS Kiseljak prijavljeno je razbojništvo nad osobom S.K., rođen 1949. godine, koje su, prema prijavi, izvršile 3 maskirane muške osobe naoružane vatrenim oružjem. Razbojništvo je izvršeno u kući  oštećenog S.K. koja se nalazi u mjestu Donji Čubren, općina Kiseljak, gdje su izvršitelji vezali vlasnika kuće, a potom uz prijetnju oružjem od istog oteli određenu količinu novca i zlatnog nakita. Tom prilikom S.K. je zadobio tjelesne povrede, a izvršitelji su pobjegli u nepoznatom pravcu.

Proteklog vikenda evidentirano je 14 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se 34 prometne nezgode u kojima su 3 osobe teško i 8 osoba lakše povrijeđeno.

U subotu, 1. studenog 2014. godine u 00,55 sati u ulici Slobode u Bugojnu dogodila se prometna nezgoda u kojoj je došlo do slijetanja s kolovoza motornog vozila marke „BMW“, registarskih oznaka E97-M-848, kojim je upravljao E.P. rođen 1991. godine iz Bugojna. Tom prilikom vozač vozila i suvozač G.R. rođen 1995. godine iz Bugojna zadobili su lakše tjelesne povrede, a druga dva suvozača M.P. rođena 1997.godine i D.B.rođen 1995.godine, oboje iz Bugojna, zadobili su teške tjelesne povrede, te su prevezeni u županijsku bolnicu Travnik. Na vozilu koje je udarilo u privatni stambeni objekat nastupila je totalna materijalna šteta, a na stambenom objektu također je pričinjena veća materijalna šteta.

Iz prometa je, proteklog vikenda, isključeno 15 vozila i 26 vozača motornih vozila, evidentirano je 217 prekršaja iz oblasti prometa.

Prethodni članakU tijeku je isplata poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji
Sljedeći članakDinamo održava selektivni kamp na SRC Romari u Vitezu