Proteklog vikenda ukradeni mercedes i audi, opljačkani benzinska crpka i trgovina

Proteklog vikenda, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 28 kaznenih djela, a evidentirano je 6 narušavanja javnog reda i mira. Dogodile se 22 prometne  nezgode, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Iz prometa je  isključeno 10 vozila i 21 vozač.

Sinoć, u nedjelju 8. siječnja 2012. godine, oko 23,00 sati,  Z.V. iz Busovače je prijavio Policijskoj stanici Novi Travnik, da mu je u ulici K.Tvrtka u Novom Travniku ukradeno vozilo marke „Mercedes“, registarskih oznaka 714-J-909.

Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije  Policijske uprave  Travnik. Istraga je u tijeku.

Večer ranije, oko 22,20 sati,  prijavljeno je Policijskoj stanici  Novi Travnik, da je u ulici Kalinska u Novom Travniku  ukradeno vozilo marke „Audi 4“, registarskih oznaka OFUD98, vlasništvo Hajrudina V. iz Bugojna. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije  Policijske uprave  Travnik. Istraga je u tijeku.

Istu večer, oko 18,00 sati, djelatnica STR „Azra“ u Travniku je prijavila Policijskoj stanici Travnik, da su  nepoznate maskirane osobe, uz uporabu fizičke snage i verbalnih prijetnji, nad njom počinile razbojništvo. Tom prilikom su iz kase otuđili određenu sumu novca. U isto vrijeme djelatnik benzinske crpke „Energopetrol“, koja se nalazi u mjestu Gavrine kuće, općina Busovača je prijavio Policijskoj stanici Busovača, da je jedna maskirana osoba, uz prijetnju pištoljem, nad njim počinila razbojništvo. Tom prilikom je otuđena određena suma novca. Očevide su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik, odnosno Kiseljak. Istrage su u tijeku.