Proteklog vikenda odigrane četiri utakmice Mininogometne lige Vitez

Proteklog vikenda odigrane su četiri utakmice Mininogometne lige Vitez.

Prvu utakmicu su odigrali Caffe Era Medenik – AMSDA Joško company. Visoku pobjedu od 7:1 su slavili momci Era Medenik. Raspoloženi su bili Baručija i Petak, koji su zabili po 3 gola, dok je jedan put pogodio Osmanović, strijelac gola za AMSDA Joško company je bio Maid Karahodža.

U drugoj utakmici Ecos TiOil je teže od očekivanoga pobijedio ekipu Kristal. “Staklari” su dobro stajali na terenu sve do 30. minute, kada je pogriješila obrana, a Zahirović rutinski svladao Badrova. Drugi gol, za konačnih 2:0, dao je Jurić.

Treću utakmicu odigrali su Caffe Era Medenik – Kakanj. Kakanjci, odlična ekipa, pružila je jako dobar otpor favoriziranoj ekipi Era Medenik, koja je tek u zadnjim minutama utakmice postigla dva gola i došla do, ipak zaslužene, pobjede. Utakmica je završila rezultatom 4:2, a golove su postigli Baručija, Zukan, Ramić i Brljak za Era Medenik i Kovač i E. Škulj za Kakanj.

Posljednju utakmicu ovog vikenda u nedjelju su odigrali GMS Sport i Općina Dobretići. Jako kvalitetna i tvrda utakmica otišla je na stranu GMS-a. Rezultat je na kraju glasio 3:1, a strijelci su bili Krišto, Babić i Franjić za GMS Sport, te Šapina za Općinu Dobretići.

Prethodni članakViteški Framaši pripremaju mozaik koji će krasiti dvorište župne crkve u Vitezu
Sljedeći članakU Travniku se gradi visokobudžetni luksuzni hotel koji će ponuditi brojne nove sadržaje i usluge