Proteklog vikenda bačena bomba, ukradena dva golfa

ijekom proteklog vikenda, na području policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljena su 24 kaznena djela.

U petak 12. listopada, oko 21,30 sati, vlasnik firme „Vuković”, koja se nalazi u mjestu Turbe, općina Travnik prijavio je Policijskoj postaji Travnik, da je u navedenu firmu bačena nepoznata eksplozivna naprava. Tom prilikom je oštećeno njegovo vozilo marke „Golf V”. Očevid su obavili inspektori Odjela kriminalističke policije Policjske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

U subotu, 13. listopada, oko 5,40 sati, Josip G. iz Bugojna prijavio je Policijskoj postaji Bugojno, da mu je u noći 12/13. listopada u mjestu Vući, općina Bugojno ukradeno vozilo marke „Golf II”, registarskih oznaka A62 E 148. Očevid su obavili inspektori Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno. Istraga je u tijeku.

Istog dana, oko 9 sati, Đemil M. iz Bugojna je prijavo Policijskoj stanici Bugojno, da mu je u noći 12/13. listopada u mjestu Rovna, općina Bugojno ukradeno vozilo marke „Golf II”, registarskih oznaka FE-482-BJ. Očevid su obavili inspektori Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno.Istog dana, pomenuto vozilo je pronađeno u provaliji, koje je otisnuto i zaustavilo se udarivši u drvo. Istraga je u tijeku.

Proteklog vikenda na području SBŽ evidentirano je 11 narušavanja javnog reda i mira, a dogodilo se 17 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba ozlijeđena. Iz prometa je isključeno 9 vozila i 19 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.