Proslava 5 godina poslovanja Central osiguranja d.d.

U subotu 4.9. 2021. godine na terasi Aparthotela Vučko, Jahorina, se održala proslava pete obljetnice osnutka Društva Central osiguranje.

Proslava je održana u skladu s epidemiološkim mjerama. Stručni tim Poliklinike Eurofarm Centar je obavio testiranje na covid 19 svih prisutnih, prije samog ulaska na proslavu.

Tom prigodom su Direktor Društva i Predsjednik Uprave Društva Feđa Morankić, član Uprave Društva i izvršni direktor Željko Pervan te direktor Testing centra d.o.o. Ivan Kožul podijelili zahvalnice i prigodne nagrade istaknutim pojedincima za godine predanog rada, lojalnosti i doprinosa razvoju Društva.

Razloga za slavlje je mnogo, a za pet godina poslovanja Društvo je izborilo četvrto mjesto po visini premije neživotnih osiguranja u BiH te se nalazi ispred društava s puno dužom tradicijom.

Zajedno sa sestrinskim Društvom Testing centrom posjeduje 40 stanica tehničkog pregleda, više od 130 poslovnica, ima preko 550 uposlenih te porast premijskog prihoda od 10% u odnosu na prethodnu godinu.

Direktor Morankić je u svom obraćanju naglasio kako je uspjeh rezultat doprinosa svakog zaposlenika, ali se posebno zahvalio i osnivaču, na izgradnji uspješnog Društva prepoznatljivog imidža, s razvijenom prodajnom mrežom i izuzetnim marketingom.
Nakon održanih sportskih natjecanja, proslava je završena podjelom nagrada, medalja, pehara i vaučera za team buildinge pobjednicima u malonogometnom turniru i turniru u stolnom nogometu.

Prethodni članakDo jeseni sljedeće godine 40 novih kilometara autoceste
Sljedeći članakDORH dostavio BiH prijavu protiv 16 časnika Armije BiH za zločine nad Hrvatima