Prosinečki: Izazov je biti izbornik BiH, ali pod jednim uvjetom

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki ozbiljan je kandidat za izborničko mjesto nogometne reprezentacije BiH. Hrvatska legenda istaknula je kako mu novac nije na prvom mjestu već želi sam izabrati svoje pomoćnike.

Volio bih prihvatiti izazov. Ljudi iz Nogometnog saveza BiH nazvali su me nakon sjednice i rekli kako sam u užem izboru. Dogovorili smo da se nađemo u četvrtak. Ne znam hoćemo li se naći u Zagrebu ili negdje drugdje, rekao je Robert Prosinečki u intervjuu za Nezavisne novine.

Donedavni izbornik Azerbajdžana ponovno je istaknuo kako novac nije problem. Prosinečki bi na kormilu reprezentacije BiH imao plaću od 116.000 kuna.

Saslušat ću što se od mene očekuje. Ponavljam, novac neće igrati važnu ulogu. Prije svega me zanima tko će biti u stručnom stožeru. Godinama imam svoje pomoćnike, a to su Gordan Ciprić i Dragan Spasić.

Mi smo zajedno od početka i gdje god sam radio velika su mi pomoć. Tražit ću da budu u mom stožeru, bez toga se teško možemo dogovoriti – rekao je Robert Prosinečki. Novi izbornik reprezentacije BiH bit će izabran 4. siječnja na sjednici saveza. Osim Roberta Prosinečkog u užem je izboru ostao i Amar Osim.