Pronađeno tijelo muškarca u rijeci

U Tuzli je pronađena mrtva osoba. To je potvrdila glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije Adnana Sprečić.

– Danas 25. rujna 2023., oko 14.10 sati, PS Centar prijavljeno je od strane A.P. (1975) iz Tuzle, da se dana 24.09.2023. godine oko 12.45 sati iz stana u kojem žive, udaljio V.M. (1977), njezin nevjenčani suprug. Dana 25. rujna 2023. godine, oko 15.40 sati, PS Zapad, prijavljeno je da je u koritu rijeke Jala u naselju Solana uočeno najvjerojatnije beživotno tijelo NN osobe, uz samu obalu, rekla je Sprečić, piše Avaz.

– Odmah po zaprimanju ove prijave na lice mjesta upućena je patrola policijskih službenika PS Zapad i SHMP DZ Tuzla, gdje su potvrđeni navodi prijave, a liječnik i  mrtvozornik SHMP Dom zdravlja Tuzla, na licu mjesta je utvrdio smrt NN osobe, koja je kasnije identificirana kao nestali V.M. (1977), potvrdila je. 

– Uviđajem na mjestu događaja rukovodila je dežurna tužiteljica KTTK-a, a isti su po uputama i pod nadzorom tužiteljice izvršili istražitelji OKP PU Tuzla, te se i dalje poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka smrti V.M., a po nalogu postupajuće tužiteljice KTKT-a –navela je Sprečić