Pronađeno beživotno tijelo K.J. – vjeruje se da je ubijen

Foto: K.K./Dnevni avazDanas u prijepodnevnim satima u travničkom naselju Dolac na Lašvi u prizemlju kuće u kojoj je živio pronađeno je beživotno tijelo osamdesetjednogodišnjeg Karla Jurčevića. Slučaj su Policijskoj stanici Travnik prijavili susjedi koji su ga pronašli.

Ubrzo po dojavi na lice mjesta stigli su istražitelji Policijske stanice Travnika, a kasnije Krim službe MUP-a SBŽ.

Uviđajem je rukovodio dežurni kantonalni tužitelj Nedžad Islamović. Prema prvim informacijama riječ je o ubojstvu, što je, nešto kasnije, potvrđeno i iz Kantonalnog tužiteljstva Travnik.

– Prema tragovima koji su pronađeni na licu mjesta, sve upućuje da je riječ o ubojstvu. Uviđaj se nastavlja, a anagažovani su i psi tragači kako bi pomogli u daljoj istrazi. Uviđajne radnje se takođe nastavljaju. – potvrdila je za Dnevni avaz Edina Jaganjac, glasnogovornica Kantonalnog tužiteljstva u Travniku.

Dežurni kantonalni tužitelj naložio je da se izvrši obdukcija tijela Karla Jurčevića (81) iz Doca na Lašvi kod Travnika, a u poslijepodnevnim satima očekuje  se dolazak pripadnika Federalne uprave policije sa psima tragačima koji bi trebali pomoći u otkrivanju tragova počinitelja ubojstva.

Kenan Kavazović / Dnevni avaz