Pronađena tijela dvojice mladića koji su automobilom sletjeli u Vrbas

Tijela dvojice mladića, koji su nestali u Vrbasu nakon prometne nesreće 21. svibnja, pronađena su danas, potvrdila je glasnogovornica Federalne uprave civilne zaštite Majda Kovač.

Podsjećamo, trojica mladića su nestala kada je automobil “renault clio” sletio s ceste u Vrbas. Nakon nesreće na magistranlom putu M-16 ronioci su uspjeli izvući tijelo 26-godišnjeg Abdurahmana Ljevakovića. Danas su izvučena tijela njegovih prijatelja Mehmeda Karadže i Nihada Kline.

Nesreća se dogodila u bilizini tunela Tuk u naselju Barevo kod Hidroelektrane “Jajce 2”.

U proširenoj potrazi u kojoj su danas pronađena tijela nastradalih mladića osim pripadnika ronilačkog tima Federalne uprave civilne zaštite i Federalnog MUP-a priključili su se i ronioci Specijalne antiterostičke jednice MUPRS-a i ronilačkog kluba Neretva iz Mostara.

– Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite i ostali ronici koji su bili uključeni u ovu potragu, pa i specijalistička jedinica za potporu iz Travnika svakodnevno su pretraživali i teren, ali zbog vremenskih uvjeta, jer je padala kiša i mulj se taložio u rijeci Vrbas bila je slaba vidljivost vode – istakla je Kovač.

Naglasila je da su danas čim su se stvorili bolji uvjeti i kako je vidljivost vode bila bolja, a svi pripadnici jedinica dobili su plan, podijelili rejon i krenuli u potragu za nesretnim mladićima.

Prethodni članakVitežanin Adnan Šehić sa STK Mostar postao ekipni prvak BiH
Sljedeći članakNovo poskupljenje i nove cijene cigareta u BiH