Pronađena droga u Busovači, Travniku i Kiseljaku

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK/KSB Travnik su tijekom proteklog vikenda nastavili s uspješnim akcijama u cilju suzbijanja i sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Naime, dana 28. 04. 2018. godine oko 20,00 sati u ulici Kraljice mira, općina Kiseljak, navedeni službenici zaustavili su i kontrolirali vozilo marke Opel Astra, registarskih oznaka T49A151. Tom prilikom, kod vozača A. Š., rođen 1986. godine iz Visokog, pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana, provedena je još jedna akcija na području PS Busovača, gdje je izvršena kontrola i pregled lica B.H., rođen 1995.godine i B.B., rođen 1997.godine, oba iz Travnika. Kod istih je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed i cannabis.

Policijski službenici PS Travnik su također proveli uspješnu akciju koja je imala za cilj suzbijanje i sprečavanje zloupotrebe opojnih droga. Tijekom provođenja akcije, dana 29.04.2018.godine oko 01,00 sati na lokalnom putu u mjestu Slimena zaustavljeno je i kontrolirano putničko motorno vozilo marke BMW, reg. oznaka J50M950, kojim je upravljao vozač V.Č, rođen 1998. godine. Prilikom pregleda suvozačice u vozilu, A. N., rođena 1998. godine, kod iste je pronađena kutija od cigareta u kojoj se nalazila određena količina materije za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi cannabis.