Promocija knjige “Donor multivisceralna eksplantacija organa” prof.dr.Zijaha Rifatbegovića

U srijedu 07.12.2022. 18,00 sati, u amfiteatru Sveučilišta/Univerziteta  „VITEZ“ u Travniku održat će se promocija knjige “Donor multivisceralna eksplantacija organa” prof.dr.Zijaha Rifatbegovića, abdominalnog kirurga iz UKC Tuzla.

Knjiga je pravo malo remek djelo na kojoj je prof Rifatbegović radio punih 13 godina.

Ovaj udžbenik kojeg se preporučuje svim zdravstvenim ustanovama koje rade ili planiraju raditi abdominalnu kirurgiju, rađen je u suradnji s vrsnim zdravstvenim stručnjacima iz Austrije, Slovenije, Hrvatske i Srbije a neki od njih će nam se putem video linka obratiti i u toku same promocije.

Knjiga je odlično literarno djelo za sve medicinske škole i medicinske fakultete jer su u istoj do detalja pojašnjeni određeni kirurški zahvati.

Zanimljivo je da je prof. Dr. Zijah Rifatbegović, sav prihod od prodaje knjige, namijenio Udruženju/Udruzi dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH.

Promociju organizira JU Bolnica Travnik, Udruženje/Udruga kirurga/kirurga F BiH, Udruženje/Udruga dijaliziranih i transplantiranih F BiH i SBK/KSB.

Sve vas srdačno pozivamo da dođete na ovu promociju a izjave za medije bit će u upriličene od 17:30 sati u holu amfiteatra.