PROMO Moroccanoil – svjetski gigant u njezi kose u Vitezu predstavio najnoviju liniju proizvoda

Jedan od najvećih svjetskih brendova u njezi kose, Moroccanoil – brend koji je patentirao marokansko ulje za kosu, a koje predstavlja bazu svih njegovih proizvoda za njegu kose, jučer je u Vitezu  svečano predstavio svoju revolucionarnu liniju za njegu obojene kose – Color Complete.

Ovaj svečani event u Etno selu “Čardaci” priredio je ekskluzivni distributer koji je ovaj veliki brend doveo u BIH – Frizerland u Vitezu.

Moroccanoil je brend čije se ime veže uz najpoznatija imena ljepotica iz svijeta showbusinessa i naravno – Hollywooda, koje koriste blagodati njegovih proizvoda za svoju kosu. Među njima su Rosie Huntington-Whiteley, Sara Sampaio, Lily Aldridge, Mila Kunis, Olivia Wilde, Keira Knightley i mnoge druge.

Color Complete – revolucionarni je sistem u njezi obojene kose koji nudi preparate za njegu kose prije samog bojenja, tijekom bojenja, te nakon bojenja, što ovu liniju čini jedinstvenom u odnosu na sve druge preparate za njegu obojene kose.

Novu liniju predstavio je internacionalni edukator brenda Moroccanoil za područje Europe – Angelo Fraccica, koji je efekte nove linije predstavio na tri različite nijanse kose – plavoj, smeđoj i crvenoj.

Rezultati su bili očekivano  savršeni – raskošna kosa sa intenzivnom bojom, te iznimno lagana, bez obzira na količinu nanesenih preparata za teksturu.

Ovaj svečani event posjetili su brojni  profesionalni frizeri, te predstavnici Frizerland franšiza i istaknuti gosti koji su uživali u prekrasnom, svečanom ozračju Etno sela Čardaci s prostorom dekoriranim u karakterističnim nijansama prepoznatljive ambalaže Moroccanoil proizvoda.

Novu Moroccanoil liniju – Color Complete već sada je moguće pronaći u Frizerland poslovnicama gdje je dostupna ne samo profesionalnim frizerima, već i svim ljubiteljima savršene, njegovane kose.