Prolongiran početak priprema NK Viteza

Zimska pauza za nogometaše NK Viteza bliži se kraju.

Iako je prvobitno prozivka bila zakazana za 11. siječnja, iz Uprave kluba su nam potvrdili kako će doći do promjene.

Radi veoma niskih temperatura koje su najavljene za sljedeći tjedan ipak smo odlučili da početak priprema pomjerimo na 14. siječnja. Zdravlje naših igrača je ono što nam je najbitnije u ovom trenutku”, rekao je za Vitez.info Stjepan Badrov, tajnik kluba.

Na prozivci se očekuju svi igrači koji su nosili plavo bijeli dres u prvom dijelu sezone, a o novim imenima još uvijek ne žele izlaziti u javnost.

Radimo na dovođenju 2-3 nova igrača. Trenutno smo u fazi pregovora, no ne bismo govorili o imenima potencijalnih pojačanja jer smatram kako to ne bi bilo korektno prema dečkima. Što se tiče ekipe koja je nosila naš dres u prvom dijelu sezone mogu reći da računamo na sve momke.

Mediji već neko vrijeme pišu o odlasku jednog od najboljih igrača Viteza, Hrvoja Barišića. Aktualni prvak Zrinjski pokazao je interesovanje za Barišića koji je u prošlosti uspješno nosio dres Plemića s kojima je osvojio i šampionsku titulu u sezoni 2013./2014.

Istina je, Zrinjski je pokazao interesovanje za Barišića. No, on ima ugovor s nama do kraja sezone, tako da ostaje da vidimo šta će biti. U svakom slučaju spremni smo na pregovore”, zaključio je Badrov.

 

 

Prethodni članakKriza nije osnovni razlog odlazaka, većina ne vidi napredak i boljitak u BiH
Sljedeći članakPioniri ŠN Romari osvojili 1. mjesto na turniru u Žepču