Program HKC-a za Dane općine Travnik

JU Hrvatski kulturni centar Nova Bila i ove će godine sudjelovati u aktivnostima obilježavanja Dana općine Travnik, koji će trajati od 15.3. do 5.4.2021.

Naše kuturne sekcije već pripremaju svoje repertoare koje ćemo ponuditi stanovnicima travničke općine.

Limena glazba “Lašva” Nova Bila planira uoči samog Dana općine (21. ožujka) prodefilirat kroz Bosansku ulicu. Defile je planiran u 18 sati, a nakana im je zvucima prigodnih skladbi pridonijeti svečanoj atmosferi u gradu i općini.

U nedjelju 21.3. na Svečanoj sjednici općinskog vijeća nastupit će VS Lašvanske dive HKC-a Nova Bila sa skladbom “Travniče, moja ljubavi”. Ova skladba je prva autorska pjesma popularnih Diva, a posvećena je upravo gradu Travniku za rođendan 2020. godine.

U četvrtak 5.3. u KŠC-u „Petar Barbarić“ s početkom u 12 sati Kazalište mladih “Korifej” će održati svoj dječji mjuzikl „Aska i vuk“. Mjuzikl je kreiran po noveli Ive Andrića, režiju potpisuje Anela Križanac, a glazbu Josip Popović.

U petak 26.3. održat će se koncert Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca: Područni odjel u Novoj Biloj. Koncert će se održati u sali HKC-a Nova Bila s početkom u 18 sati.

U ponedjeljak 29.3. s početkom u 18 sati u Centru za kulturu općine Travnik održat će se solistički koncert Dječjeg zbora „Radost“ pod nazivom Djeca pjevaju svome gradu.

Prethodni članakZaplijenjene cigarete vrijednosti 35.000 maraka
Sljedeći članakIdentificiran muškarac koji je bacio zastavu EU sa zgrade hrvatskog veleposlanstva