Prognoza vremena za Novu godinu u BiH, Srbiji i Hrvatskoj

Kako se bliže novogodišnji praznici, mnoge interesira kakvo će biti vrijeme 31. prosinca i 1. siječnja 2017. godine, prenosi N1.

Prema sadašnjim procjenama meteorologa u Novu godinu ćemo ući bez snježnih padavina. Posljednjeg dana prosinca, prema prognozama popularnog servisa AccuWeather, Sarajlije će moći uživati u sunčanim razdobljima tijekom dana, s najvišom temperaturom do 3 stupnjeva Celzijusova, a najnižom -3 stupnja. Dan prije, odnosno u petak, moguća je slaba kiša i snijeg.

Slično vrijeme prevladavat će u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, s tim da će u odnosu na glavni grad BiH, biti nešto toplije vrijeme. Dnevna temperatura će se kretati do pet stupnjeva Celzijusovih dok će najniža biti jedan stupanj. Prvog dana nove 2017. godine bit će još toplije s temperaturom do šest stupnjeva.

Za razliku od Sarajeva i Zagreba, AccuWeather za Beograd 31. prosinca predviđa oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom dok će 1. siječnja biti nešto ljepše i toplije vrijeme s temperaturama do pet stupnjeva Celzijusovih.

Prethodni članakSBŽ dobio Priručnik za borbu protiv prosjačenja i nasilja nad djecom
Sljedeći članakIsplata mirovina počinje 5. prosinca