Pripreme za IV. Međunarodni nogometni turnir Trofej grada Viteza

Krajem mjeseca svibnja Nogometni klub Rijeka, točnije omladinska škola ovog kluba, poznatija kao Kolibrići, organizira IV. Međunarodni nogometni turnir Trofej grada Viteza.

Ovaj turnir se inače četvrtu godinu organizira povodom Dana općine koji pada krajem travnja, no zbog trajanja ligaškog dijela natjecanja u tom terminu organizacijski tim je odredio novi termin prilagodliviji za sve sudionike. Na žalost, ovaj sada već tradicionalni turnir prošle godine nije održan zbog dobro nam poznate situacije s epidemijom te se itekako nadamo drukčijem scenariju ove godine.

Planirano je da se ove godine turnir održi u pet natjecateljskih uzrasta malih nogometaša (U8, U9, U10, U11 i U12).

Svih 72 planiranih mjesta u rosterima pet natjecateljskih selekcija je popunjeno u rekordnom roku od deset dana od službene objave plakata turnira. Ovo je još jedan dokaz o kvaliteti i vrijednosti ovog turnira i projekta na koji se rado odazivaju sve najkvalitetnije i najeminentnije škole nogometa, nogometne akademije i klubovi iz BiH.

Na žalost zbog neizvjesne situacije s epidemijom korona virusa, ove godine nema prijavljenih ekipa iz Hrvatske i Srbije što ovom turniru neće umanjiti značaj.

Vjerujemo da će situacija s epidemijom u svibnju biti odgovarajuća i dopustiti održavanje ovogodišnjeg turnira te da će naš Vitez i nogometni stadion NK Rijeka poslije godinu dana pauze ponovo biti epicentar dječjeg nogometa u BiH.

Prethodni članakJasmin Efendić novi trener u OKK Vitez
Sljedeći članakPodcast BURA – Bojan Domić: Načelnik Travnika neće imati legitimitet hrvatskog naroda! (VIDEO)