Pripreme za Dan kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja

Dan kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja već je prepoznatljiva manifestacija, koja će ove godine biti održana treći put.

Organizacijski odbor, na čelu s Goranom Miškovićem i Perom Žuljevićem, i ove godine je krenuo s pripremama za organizaciju ove vrijedne manifestacije, koja će, kako je zaključeno na sinoć održanom sastanku u prostorijama Hrvatskog doma Krčevine, biti održana u nedjelju, 10. studenog ove godine.

Vrijedni Krčevljani, njih 20-ak, okupljeni u organizacijski odbor priredili su za ovu godinu brojne novitete, a očekuje se kako će biti oko 20 grupa s kazanima. Priprema se i bogat kulturno-zabavni program, a o detaljima će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Vitez.info portal će i ove godine biti medijski pokrovitelj Dana kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja te će naši posjetitelji, koji ne budu u prilici posjetiti Krčevine, imati priliku vidjeti foto i video zapis s ovoga događaja. Onima koji pak budu u prilici doći u Krčevine preporučamo da obvezno to i učine, jer se najavljuje neviđena fešta.

Podsjetimo se kako je to izgledalo prethodnih godina:

FOTO: U Krčevinama održan Dan kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja

{youtube}s__13ygdvLE{/youtube}
{youtube}A6FFcHgDnYw{/youtube}