Priopćenje NK Vitez

Nakon rigoroznih kazni koje je za NK ”Vitez” izrekla natjecateljska komisija NS F BiH, portal vitez.info Vam prenosi službenu reakciju uprave našeg prvoligaša.

“U posljednje vrijeme NK ”Vitez” je opterećen velikim problemima. Nakon odigrane utakmice protiv FK ”Krajina” Cazin (1:1), publika i rukovodstvo kluba bilu su ogorčeni dijeljenjem (ne)pravde. Suci su svojim odlukama uvelike oštetili naš klub, a dio publike se pokušao fizički obračunati sa sucima. Na svu sreću, to su pripadnici policije uspješno spriječili, ali klub je drastično kažnjen. Kazne su u vidu novčanih kazni, dugoročnih zabrana obavljanja dužnosti u nogometu za pojedince te odigravanje domaćih utakmica bez publike.

Sve istinske ljubitelje sporta u Vitezu to je jako razočaralo, ali moramo se potruditi da iz ovih problema izađemo jači, čvršći i da ustrajemo u svojim ciljevima, stoji u priopćenju NK”Vitez”.

Već u srijedu, 31. kolovoza, u Vitezu se igra utakmica 1/16 finala kupa F BiH između NK ”Vitez i FK ”Jedinstvo” Bihać. Utakmica počinje u 17,00 na Gradskom stadionu, a igra se bez prisustva publike. Iz kluba mole sve navijače za razumijevanje.

Istog dana kadeti i juniori igraju protiv vršnjaka iz Sarajeva, a utakmice počinju u 10,00 i 12,00 sati.