Priopćenje za navijače, sponzore i simpatizere HOKK Vitez

Na naš redakcijski mail stiglo je priopćenje Hrvatskog omladinskog košarkaškog kluba Vitez.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Cijenjeni navijači, sponzori i simpatizeri HOKK Vitez,

zbog silne moralne podrške koju smo uživali i koju uživamo kod vas, osjećamo se dužnima obavijestiti vas da smo, nažalost, morali odustati od natjecanja od mukotrpno izborene Premier lige BiH.

Dugo sanjani san smo na proljeće ove godine i ostvarili, ali nas je surova stvarnost ipak probudila. Poslije upornih pokušaja i kucanja na razna vrata, nismo uspjeli osigurati dovoljnu financijsku potporu da bismo se upustili u pothvat igranja Premier lige BiH. Unatoč pisanju u nekim medijima, mi smo imali podršku svojih stalnih sponzora, ali igranje u najvišem rangu bosanskohercegovačke košarke ipak je skup sport za našu okolinu.

Bez riješene financijske konstrukcije nismo mogli zadržati ni trenera koji nas je doveo do ovog velikog uspjeha, pa samim time i igranje bez njega ne bi imalo prevelikog smisla.

U svakom slučaju, još jednom se zahvaljujemo na vašoj velikoj podršci i smatramo kako svoj uspjeh možemo velikim dijelom pripisati i vama. Zato se nadamo da ćete nas i dalje pratiti s tribina u predstojećem natjecanju A1 Lige Herceg-Bosne.

Vaš HOKK Vitez

Prethodni članakOdržana sjednica povjerenstva za planiranje razvoja Općine Vitez
Sljedeći članakKadetska košarkaška reprezentacija BiH plasirala se u četvrtfinale EP u Latviji