Priopćenje za javnost OO HSS Stjepana Radića Vitez vezano za rekonstrukciju stadiona

Nakon što se OO HDZ BIH Vitez oglasio priopćenjem za javnost, vezano za rekonstrukciju nogometnog stadiona, isto su učinili i iz OO HDZ 1990, a na našu redakcijsku adresu stiglo je i priopćenje za javnost iz OO HSS Stjepana Radića Vitez.

Priopćenje OO HSS Stjepana Radića Vitez prenosimo u cijelosti.

“Kao i svi građani Viteza nismo ni mi mogli ne dotaći se jedne ovako važne teme za naš grad, pa i cijelu županiju.

Željeli bi čestitati „prvacima” NK Vitezu, igračima, stručnom stožeru te upravi na osvojenom prvom u 1. Ligi federacije BiH, što znači povijesni ulazak u najelitnije društvo BiH nogometa.

Ovim putem bi željeli objaviti javnosti da će se HSS SR u Vitezu u potpunosti zauzeti za izgradnju stadiona kako bi naši Vitežani mogli zaista uživati gledajući naš tim u Premier ligi. Naravno, ovo neće samo ostati na medijskoj podršci, nego ćemo se izravno zauzeti u općinskom vijeću za izgradnju (rekonstrukciju) stadiona. Ovim putem apeliramo na Općinske službe, zajedno sa Načelnikom da se maksimalno uključe u realizaciju ovog projekta. Jer, nadamo se da nam novi stadion neće biti potreban samo za narednu sezonu 2013/2014, nego i ubuduće”, navodi se u priopćenju za javnost OO HSS Stjepana Radića Vitez.