Priopćenje za javnost obitelji Dejana Marjanovića iz Viteza

Na mail portala vitez.info stiglo je priopćenje za javnost koje potpisuje obitelj Dejana Marjanovića iz Viteza, vrlo uspješnog i perspektivnog mladog šahiste iz Viteza, aktualnog šahovskog prvaka Balkana do 16 godina.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Poštovani,

Ovim putem želimo obavijestiti javnost kako smo tijekom četvrtka, 26.01. 2012. godine uputili zahtjev uredniku portala www.hronika.ba da bezuvjetno ukloni ime Dejana Marjanovića s liste izbora najboljeg sportaša koje organizira navedeni portal. Kako na naš zahtjev još uvijek nije odgovoreno primorani smo obratiti se priopćenjem za javnost.

Apsolutno ne želimo sudjelovati u navedenom izboru i ovim putem još jednom javno tražimo od portala koji je inicirao ovaj izbor da ne manipulira i ne koristi se imenom Dejana Marjanovića, vezano za ovaj izbor. Mišljenja smo kako navedeni izbor nije relevantan, samim tim što nije u organizaciji Sportskog saveza KSB.
Jedan od razloga što ne želimo da Dejan sudjeluje u navedenom izboru su vrlo negativni i neprimjereni  komentari, za koje smo uvjereni da ljubitelji sporta, a posebno sportaši, iz Viteza nisu pisali i nanijeta je neprocjenjiva šteta sportu u Vitezu i ne želimo sudjelovati u ovoj
lakrdiji.

Iskreno žalimo ako je netko od drugih sportaša, koji su se nalazili u ovom izboru, povrijeđen. Također, svim sportašima, a posebno viteškim, želimo svako dobro i puno uspjeha u budućnosti.

S poštovanjem,
Obitelj Marjanović”