Priopćenje poduzeća ORŠK Novi Travnik povodom neodržavanja koncerta Željka Joksimovića

Na naš redakcijski mail stiglo je priopćenje poduzeća ORŠK iz Novog travnika, koje upravlja Gradskom sportskom dvoranom u ovom gradu, a gdje je proteklog vikenda trebao biti održan koncert Željka Joksimovića.

Priopćenje se odnosi upravo na organizaciju ovoga neodržanog koncerta, a isto prenosimo u cijelosti.

“Povodom otkazanog koncerta Željka Joksimovića u Novom Travniku, želimo da izvjestimo javnost da sportska dvorana koja je u vlasništvu DP ORŠK-a, osnivač općina Novi Travnika, nema NIKAKVE VEZE sa organizacijom istog. Sportska dvorana je bila samo iznajmljivač prostora za eventualno održavanje koncerta, i jedan od preko 25 prodajnih mjesta za karte.

Ovim putem želimo da kažemo da i mi čekamo službeno obračanje organizatora cijelog događaja a to je agencije DREAM TEAM iz Austrije i managament Željka Joksimovića.

Kako nam je neslužbeno rečeno povrat novca za karte će se vršiti, međutim kojom tehnikom, kada i gdje ni sami ne znamo dok ne dobijemo informaciju od organizatora”, stoji u priopćenju poduzeća ORŠK iz Novog Travnika.