Priopćenje iz Ureda za odnose s javnošću neovisnog kandidata Matije Marjanovića

Na naš e-mail stiglo je priopćenje iz Ureda za odnose s javnošću, neovisnog kandidata za načelnika općine Vitez.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Nakon izvanredne sjednice OO HDZ1990 Vitez, jednoglasno je usvojen zaključak da se Matiji Marjanoviću pruži potpora na predstojećim izborima u listopadu 2012.godine. Osim HDZ-a 1990, Marjanovića podržavaju i Hrvatska čista stranka prava BiH te Hrvatska seljačka stranka Stjepana
Radića, napominjemo pregovori sa još jednom strankom hrvatskog predznaka su u tijeku. Želimo posebno istaknuti da je podršku kandidaturi Matije Marjanovića do danas je iskazao i veliki broj gospodarstvenika iz Viteza i šire.

Dogovoreno je da navedene stranke Matiju Marjanovića uključe u svoje predizborne aktivnosti za ona područja gdje isti pokaže interes.
Unatoč prethodno spomenutoj podršci, Matija Marjanović i dalje ostaje nezavisni kandidat te se sporazum između njega i stranaka ne odnosi na međusobnu suradnju navedenih stranaka, nego je bilateralan sa svakom strankom posebno. Također, navedene stranke će kroz svoje predizborne
aktivnosti sugerirati svojim glasačima i simpatizerima da ukažu povjerenje gospodinu Marjanoviću te ga preporučiti kao ozbiljnog kandidata za načelnika Općine Vitez.

Ovim putem pozivamo i ostale stranke koje se vide u programu Matije Marjanovića da nas kontaktiraju kako bi razgovarali o mogućoj suradnji.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem peress timu na adresu press@marjanovic.ba“, stoji u priopćenju kojega potpisuje Matea Uhlik Vidović, voditeljica odnosa s javnošću.