Prijavi se na biciklističku utrku XCM Vlašić 2019. i osvoji srce Vlašića

XCM Vlašić jedna je od iznimnih biciklističkih utrka koja prolazi kroz najatraktivnije predjele planinske ljepotice Vlašić.

Utrka je rekreativnog karaktera što znači da se svi mogu natjecati bez obzira imali licencu ili ne i prilagođena sportašima i rekreativcima koji u ovisnosti na vlastitu spremnost i vještine mogu izabrati jednu od dvije ponuđene staze.

“Kako bismo svima omogućili nezaboravno iskustvo, staze su podijeljene u dvije kategorije: mala (30 kilometara) i velika (80 kilometra) tako da oni koji voze ovakvu vrstu utrke po prvi put mogu ležernije pristupiti utrci, a oni spremniji mogu pokazati svoju izdržljivost i kondiciju na dužoj relaciji ali i uživati i vidjeti puno više”, napominju organizatori utrke.

XCM VLAŠIĆ 2019

Prijavi se na XCM Vlašić 2019 i osvoji srce Vlašića 🤳 LIKE AND 👉SHARE video i 🏆 osvoji besplatnu startninu i XCM Vlašić majicu. Izvlačenje sredtnih dobitnika 26.08.2019. godinePrijaviti se možete i online na https://xcmvlasic.com/registracija/ XCM Vlašić jedna je od iznimnih biciklističkih utrka koja prolazi kroz najatraktivnije predjele planinske ljepotice Vlašić. Utrka je rekreativnog karaktera što znači da se svi mogu natjecati bez obzira imali licencu ili ne i prilagođena sportašima i rekreativcima koji u ovisnosti na vlastitu spremnost i vještine mogu izabrati jednu od dvije ponuđene staze. Kako bismo svima omogućili nezaboravno iskustvo, staze su podijeljene u dvije kategorije: mala (30 kilometara) i velika (80 kilometra) tako da oni koji voze ovakvu vrstu utrke po prvi put mogu ležernije pristupiti utrci, a oni spremniji mogu pokazati svoju izdržljivost i kondiciju na dužoj relaciji ali i uživati i vidjeti puno više.Više o samoj utrci na: https://xcmvlasic.com/o-utrci/Organizator: BK Tempo XCM Vlašić Suorganizator projekta: Turistička zajednica SBK/KSB SrednjaBosna.ba #vlasic #travnik #bike #maraton #xcm

Posted by SrednjaBosna.ba on Ponedjeljak, 12. August 2019.

Više o samoj utrci na: https://xcmvlasic.com/o-utrci/

Organizator: BK Tempo XCM Vlašić
Suorganizator projekta: Turistička zajednica SBK/KSB