Prijave za 4. Dan kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja još traju

Organizacijski odbor Dana kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja, koji se već četvrtu godinu održava u Krčevinama kod Viteza, održao je završni sastanak u vezi organizacije ovoga sada već tradicionalnog događaja.

Prijave za kazandžije još uvijek traju, a do sada je prijavljeno više od 20 grupa i kazana koji će sudjelovati na ovogodišnjoj kazanijadi.

“Imat ćemo drage prijatelje iz više gradova Središnje Bosne, Viteza, Travnika, Busovače, Novog Travnika, Jajca, ali i Zenice. Dan održavanja je nedjelja, 9. studenog, a okupljanje kazandžija zakazano je za 8 sati, dok će od 11 sati započeti potpaljivanje kazana. Pozivamo sve građane Viteza i okolice da dođu i uvelićaju ovu već tradicionalnu manifestaciju”, poručili su organizatori u izjavi za portal vitez.info.

Prijave se mogu izvršiti do 6. studenog, kao i dobiti sve informacije vezano za ovaj događaj kod Pere Žuljevića (063/509-392) i Gorana Miškovića (063/471-396). Organizator 4. Dana kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja je Mjesna zajednica Krčevine.

Prethodni članakFOTO: U Vitezu održan drugi Festival sevdalinke
Sljedeći članakU subotu RK Vitez dočekuje RK Iskru iz Bugojna