Prijateljski susret Viteza i Olimpika

Prvi tjedan prvenstvene stanke trener Viteza Ante Miše žestoko je „nagazio“ svoje nogometaše koji su u subotu, na nogometnom kompleksu mjesnog županijskog ligaša NK Rijeka, odigrali prijateljski susret sa snažnim Olimpikom.

U drugom kolu prvenstva Premijer lige Olimpik je u Vitezu s(p)retno pobijedio Vitez rezultatom 0 : 1, a Vitežani, iako su to žarko željeli, nisu se uspjeli revanširati ni u ovom subotnjem prijateljskom susretu u kojemu su bili bolji i propustili više dobrih prilika za postizanje golova od gostujuće momčadi. Utakmica je završena rezultatom 1 : 1 a golove su postigli Husović u 42. minuti za Olimpik i Hrkač u 50. za Vitez.

Oba trenera, Miše i Varešanović, dali su priliku svim raspoloživim snagama, a neosporno je, kako se to sportskim žargonom zna reći, Olimpik ima „dužu klupu“. Jer, u drugom poluvremenu, uz opravdani izostanak (smrtni slučaj u obitelji), Tomislava Čuljka i ozlijeđenog Filipa Perkovića, trener Miše je dao priliku i nekolicini juniora (Šafradin, Kovać, Stanić) i perspektivnom kadetu Juraju Petroviću, koji su, uglavnom opravdali ukazano im povjerenje i igrom i htijenjem su pokazali da će se na njih uskoro moći ozbiljno računati.

Kako je poslije utakmice kazao trener Miše, nakon slobodne nedjelje, nastavit će se raditi punim intezitetom sve do subote kada će na svom Gradskom stadionu dočekati favorizirani Borac iz Banja Luke.

Na utakmici Vitez – Olimpik, momčadi su nastupile u slijedećim sastavima:

VITEZ: Živković, Livaja, M. Jurčević, Alić, A. Petrović, Kapetan, Pezo, Šantić, Livančić, Vidović, Smriko.
Još su igrali: Kovač, Jurić, Pinjuh, Hrkač, Hećo, Miloš, D. Jurečević, J. Petrović, Šafradin, Stanić.

OLIMPIK: Tomović, Rizvanović, Šivšić, Hasanović, Čomor, Čubara, Imamović, Plakalo, Nukić, Husović, Salihagić.
Još su igrali: Oštraković, Gligorov, Merajić, Hanasić, Subašić, Regoje, Jusufović, Smajić, Hugo, Brković, Muharemović.