Pri kraju pripreme za predstojeće 35. svjetsko prvenstvo u mušičarenju

U sklopu priprema za predstojeće 35. svjetsko prvenstvo u mušičarenju, u Jajcu je održan sastanak načelnika općina, predstavnika sportsko-ribolovnih društava i vodstva Sportsko-ribolovnog saveza BiH.

– Tom su prigodom analizirane dosadašnje aktivnosti Izvršnog odbora prvenstva i utvrđeni zadaci u nadolazećem razdoblju. Također, završene su aktivnosti oko osiguranja smještaja sudionika prvenstva, prijevoza natjecatelja na staze i izradi nedostajućih čamaca, a intenzivno se radi na osiguranju financijskih sredstava neophodnih za uspješno odvijanje ovog prvenstva – između ostalog, istaknuo je Đorđe Klepić, predsjednik Izvršnog odbora prvenstva, priopćeno je iz Općine Jajce.

Svi sudionici sastanka služili su se da zajedno treba učiniti sve kako bi bili spremni za prihvat prvih reprezentacija koje će uskoro doći na treninge, ali i spremno dočekali sve sudionike 35. svjetskog prvenstva u mušičarenju koje će se održavati od 16. do 21. lipnja ove godine i koje će okupiti više od 250 natjecatelja iz više od trideset zemalja svijeta.

Prvenstvo će se održavati u pet općina i dva entiteta, na stazama rijeka Vrbas, Pliva, Sana i Sanica te Plivskom jezeru. Domaćin 35. svjetskog prvenstva u mušičarenju je Grad Jajce s partnerima, općinama Donji Vakuf, Šipovo, Ribnik i Ključ.

Svečanost otvaranja 35. svjetskog prvenstva održat će se 16. lipnja u Jajcu, na prostoru između kapija, a svečanost zatvaranja bit će upriličena na Plivskom jezeru, stoji u priopćenju.

Prethodni članakVitežanin Roberto Soldić nokautom u prvoj rundi slavio na 4. Arti fighting championship
Sljedeći članakKonzum proslavlja 10 godina uspješnog poslovanja u BiH