Prezentacija i info radionica mini grantova “Obojimo svijet!”

Centar za edukaciju mladih (CEM), u suradnji s IN Fondacijom, a uz podršku Kinder-post-zegelsa, pripremio je mini grantove “Obojimo svijet!”, koji su namjenjeni mladim ljudima, članovima omladinskih organizacija ili neformalnih grupa, i dio su projekta “Mladi protiv rodno zasnovanog nasilja”.

Mogućnost apliciranja na Mini grantove do 1000 KM imat će mladi iz 9 zajednica u kojima će se održati prezentacije i info radionice. Prezentacija u Vitezu bit će održana danas (utorak, 15. srpnja) u dvorani Općinskog vijeća Vitez, s početkom u 17 sati. Prezentacije i info radionice održat će se u srijedu, 16. srpnja u Busovači (17 sati) i Novom Travniku (19 sati). U programu sudjeluju i Vitez, Travnik, Bugojno, Donji Vakuf, Turbe, Kiseljak i Kreševo.

Na prezentaciji nazočni će imati priliku dobiti sve neophodne informacije o projektu i temi, kao i proceduri i uvjetima za apliciranje za mini grantove.

Nakon prezentacija i info radionica, zainteresirani mladi ljudi će imati priliku poslati svoja motivaciona pisma, na osnovu kojih će 30 najboljih biti pozvani na besplatnu trodnevnu obuku o rodno zasnovanom nasilju i pisanju projektnih prijedloga. Obuka će se održati na Vlašiću, od 24. do 26. srpnja. Svi koji prođu obuku moći će aplicirati na mini grantove, a bit će podržano 10 projekata s iznosom od po 1000 KM.