Prethodna suglasnost Vlade F BiH za v.d. direktora PS „Vitezit“ Josipu Miškoviću

Vlada FBiH donijela je na svojoj 105. sjednici održanoj koncem prošlog tjedna četiri odluke koje se odnose na PS “Vitezit” d.o.o. Vitez.

Prvom odlukom prestalo je važenje Odluke kojom je Nadzornom odboru ovog privrednog društva data suglasnost za imenovanje Borisa Livančića na mjesto vršitelja dužnosti direktora, na period do šest mjeseci, odnosno do okončanja postupka izbora direktora društva na osnovu javnog natječaja.

Drugom odlukom data je prethodna suglasnost Nadzornom odboru“Vitezita” za imenovanje Josipa Miškovića za vršitelja dužnosti direktora na period do šest mjeseci, odnosno do okončanja postupka izbora direktora društva na osnovu javnog natječaja.

Donesene su i odluke o davanju prethodnih suglasnosti Nadzornom odboru da Nikola Biljaka bude imenovan za vršitelja dužnosti izvršnog direktora za proizvodnju i razvoj, a Bojan Ljubičić za vršitelja dužnosti izvršnog direktora za ekonomsko – financijske poslove. Oba su imenovana na period do šest mjeseci, odnosno do okončanja procedure natječaja.