Presreli vozilo u Vitezu i ukrali 117 000 KM

Policijskoj stanici Vitez, 17. lipnja, u 13,37 sati obratio se A.Z. i prijavio da se na magistralnom putu M-5 u mjestu Divjak, općina Vitez dogodilo razbojništvo nad radnicom benzinske crpke I.K., koja je upravljala vozilom marke “Cady”, registarskih oznaka A94-K-912, priopćeno je danas iz MUP-a Srednjobosanske županije (SBŽ).

U priopćenju se navodi kako su dvije maskirane nepoznate osobe koje su upravljale vozilom marke “Golf IV” registarskih oznaka A94-K-912 presrele vozilo “Cady”, a potom je maskirana osoba koja je bila na mjestu suvozača izašla iz vozila te pajserom razbila desno bočno staklo i od I.K. otela torbicu s novcem u kojoj je bilo oko 117 000 KM, nakon čega se vozilom udaljila u pravcu mjesta Jardol, općina Vitez.

Po zaprimljenoj prijavi o svemu su obaviještene sve patrole na terenu.

Nepoznata ženska osoba iz mjesta Marosi dojavila je u Policijsku stanicu Vitez da u mjestu Marosi na lokalnom putu gori vozilo i da se od vozila udaljava nepoznata osoba na motociklu s četiri točka.

O navedenim pojedinostima upoznate su sve patrole na terenu, Odjel kriminalističke policije Policijske uprave Travnik, dužurni tužitelj, te vatrogasna postrojba koja je ugasila požar na vozilu.

Očevid su izvršili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBŽ. Istraga je u tijeku.