Preminuo Stipo Grabovac Braco – dobri duh Viteških akorda i Viteza

Stipo Grabovac Braco, dugogodišnji član i jedan od utemeljitelja Viteških akorda, preminuo je u ponedjeljak, 27. travnja 2020. godine, oko 21 sat navečer. Vijest je to koja je rastužila sve Vitežane, bez obzira na kojemu se dijelu zemaljske kugle nalaze, jer Braco je bio dobri duh Viteških akorda, ali i Viteza. Osim Viteškog akorda Braco je bio član i HKD Napredak, a u svojoj bogatom životnom putu rado je isticao kako je radio u jednom životnom periodu na Radio Vitezu.

Među najužom obitelji pokojnog Brace su supruga Danica, zatim sinovi Marin i Marko, sestre Ana, Marija, Anđa i Ivanka, nevjeste Lea i Ana, unuka Erika. Brojna je druga obitelj i prijatelji koji su s velikom tugom i boli dočekali ovu tužnu vijest, međutim među njima se ističu Viteški akordi, za koje s pravom možemo kazati da su bili dio njegove uže obitelji.

Posljednji ispraćaj Stipe Grabovca – Brace je u utorak, 28. travnja 2020. godine, na Dan Viteza koji je toliko volio i kojemu je toliko dao, a nije ga napustio ni u najtežim vremenima.

Na društvenoj mreži Facebook, od Brace su se oprostili Viteški akordi.

Poruka Petra Grebenara, koju je uputio upravo svojim Viteškim akordima dira u srce.

“Dragi Viteški akordi, primite veliku, najveću sućut zbog smrti našeg dragog Brace! Neponovljivog! Tek sada u svoj punini vidim i shvaćam kolika smo velika i povezana obitelj. Svi. I koliko nas sve ovo pogađa i boli. Ne smijem ni ići u sve te detalje iz prošlosti koji nam predočavaju svu divotu našeg druženja. Ali, to je i izuzetna sreća i svi moramo biti ponosni na sve to. Miješa se osjećaj tuge i ponosa. Nek’ je blagoslovljen u nebu naš dragi Braco, jer je zaslužio!”, poruka je Petra Grebenara.

Brojni prijatelji i poznanici koji su znali pokojnog Bracu uputili su izraze sućuti obitelji Grabovac, ali i Viteškim akordima.

Ovim putem i mi šaljemo iskrenu sućut obitelji našeg Brace, Viteškim akordima, ali i svima koji su ga poznavali. Dijelimo vašu bol i tugu i sve naše misli, molitve i ljubav su usmjerene prema vama i našem Braci. Dragi naš prijatelju, Braco, hvala ti na svemu lijepom i dobrom što su uradio za nas i naš Vitez, ima nas koji smo, ali ćemo i dalje to znati cijeniti i pamtiti. Počivaj u miru Božjem! ❤🙏

Prethodni članakHT Eronet donirao laptope osnovnoj školi za djecu s posebnim potrebama
Sljedeći članakMise u BiH ponovno se mogu slaviti uz sudjelovanje naroda