Preminuo je novinar HRT-a Miroslav Zadro, kolege se opraštaju od njega

Nakon kratke i teške bolesti u 53. godini umro je bivši dugogodišnji novinar i urednik u informativnom programu Hrvatskoga radija, Miroslav Zadro, objavio je HRT na svojim stranicama.

– Kolegu Zadru pamtit ćemo po dovitljivosti i osebujnom novinarskom stilu kojima je uređivao i vodio emisije Hrvatskog radija “Puls javnosti”, “Intervju tjedna”, “U mreži prvog”, kao i izborne programe i posebne projekte Hrvatskog radija – napisali su s HRT-a. Od prijatelje i kolege oprostili su se i Aleksandar Stanković i Petar Štefanić.

– Obavijest za ljude koji su ga znali i voljeli. Umro je Miro Zadro. Prije 20 godina tvrdio je da će biti izumljen lijek za sve bolesti. Bio je toliko uvjerljiv da sam mu vjerovao. Na kraju nas je prevarilo to đubre od života! – napisao je Stanković na Instagramu. – Umro je moj prijatelj Miroslav Zadro. Bio je poseban, svoj, duhovit i bistar.

Nije bio za ovo vrijeme konfekcije, fejka i lažnjaka. Zato neće ni dobiti velike laude iako je i za posao kojim se bavio bio veliki talent, kojeg je krivo kanalizirao. Ne bi njemu to falilo. Koliko god je i radio krivo neke stvari, nije nikog optuživao za to. Imao je nešto nesalomljivo u sebi. Djeci, njegovim sokolovima ,kako ih je zvao, sućut, kao i bivšoj supruzi Koraljci. Miro, falit će svaka kava ili piva kojom smo zalili našu spiku o svemu – riječi su kojima se Petar Štefanić oprostio od prijatelja.